Produkty firmy Sokołów dostępne są w ponad 40 krajach na całym świecie. Swoją sławę zawdzięczają dostępności najwyższej jakości świeżych wyrobów mięsnych tworzonych dzięki połączeniu pasji i doświadczenia wykwalifikowanych specjalistów.Tradycyjna polska potrawa przygotowana z żołądków wołowych, mięsa wołowego i warzyw przyrządzonych w aromatycznym wywarze.Jest to łatwa i szybka propozycja smacznego i sycącego posiłku, dodatkowo dzięki odpowiedniej konserwacji oraz szczelnemu zamknięciu zachowuje świeżość na długi czas. To idealny pomysł na prowiant podczas krótkich, jak i długich wypraw.Pozycja wprost obowiązkowa dla amatorów survivalu i aktywnej turystyki.
- Danie należy przed podaniem podgrzać.
- Masa netto: 400 g
Składniki: flaczków staropolskich Sokołów: żołądki wołowe 45%, woda, mięso wołowe 5%, warzywa suszone w zmiennych proporcjach (pietruszka, seler, natka pietruszki, cebula, pasternak, por, pomidor, czosnek), sól spożywcza, koncentrat pomidorowy, mąka pszenna, smalec wieprzowy, przyprawy, wzmacniacze smaku: E621, E635, cukier, tłuszcz palmowy utwardzony, białko sojowe, ekstrakt drożdżowy, hydrolizaty białek rzepaku i kukurydzy, ocet, glukoza, aromaty, regulator kwasowości E330, skrobia kukurydziana, maltodekstryna kukurydziana, barwnik E101, substancja konserwująca E250.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:
- Wartość energetyczna: 80 kcal
- Tłuszcz: 3,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
- Węglowodany: 3,0 g
- w tym cukry: 0,5 g
- Białko: 10 g
- Sól: 1,3 g
Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze od +1°C do +25°C.
Reviews
There are no reviews yet.