ZAPRASZAMY NA ZAKUPY

MAKARON 4 JAJECZNY AS Babuni

Pierwotna cena wynosiła: 3,25 zł.Aktualna cena wynosi: 2,99 zł.

Kategoria: Tag:

Makaron 4-Jajeczny Łezka 250g AS BABUNI

Makaron wytwarzany tradycyjną, walcowaną metodą. Wyprodukowany wyłącznie z najlepszej jakości mąki pszennej oraz jaj płynnych pasteryzowanych. Długotrwały, kilkugodzinny proces suszenia w specjalnych komorach sprawia, że nasze produkty jajeczne posiadają nie tylko unikatową, charakterystyczną perforację, znamienną dla makaronów włoskich z pszenicy durum, ale przede wszystkim idealny kształt i wyjątkowy smak, odmienny od makaronów produkowanych z proszku jajecznego.

Składniki mąka pszenna makaronowa, pasteryzowana masa jajeczna (18%), przyprawa – kurkuma Informacja o wartości odżywczej

Wartość odżywcza w 100 g

Wartość energetyczna 1540 kJ/363 kcal

  • Tłuszcz 2,4 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g
  • Węglowodany 70,9 g
  • w tym cukry 3,4 g
  • Błonnik 3,1 g
  • Białko 13 g
  • Sól 0,062 g

Pochodzenie Wyprodukowano w Polsce

Instrukcje dotyczące przygotowania

1. Zagotuj 1 l wody z 2 g soli. 2. Wsyp 100 g makaronu. Zamieszaj i gotuj w zależności od preferencji ok. 6-8 minut. 3. Odcedź i przelej zimną wodą. Smacznego!

Przechowywanie

Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.

Waga0,25 kg
Kod producenta

5905299000180

Marka

asbabuni

Rodzaj

inny

EAN (GTIN)

5905299000180

Stan opakowania

oryginalne

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „MAKARON 4 JAJECZNY AS Babuni”